Wat moet ik doen om mijn pakket terug te sturen?

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 02:02PM CET
Indien u niet tevreden bent over uw product en indien u het wenst te retourneren, dan kunt u via 'Mijn account' contact opnemen met de handelaar. Vul hiervoor het contactformulier in en selecteer de rubriek 'Ik wil mijn bestelling binnen 14 dagen terugsturen'.
De handelaar zal aangeven welke procedure u dient te volgen.
U beschikt over een periode van 14 dagen om het product te retourneren, te tellen vanaf de levering.