Er is een probleem met mijn product.

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 02:01PM CET
Er is een probleem met mijn product:
  • het product werd beschadigd tijdens de verzending
  • het product is defect
  • het product is niet conform
Contacteer de handelaar via 'Mijn account' indien u problemen ondervindt met het product. Vul het contactformulier in en selecteer de rubriek 'Het product is defect'. De handelaar zal aangeven welke procedure u dient te volgen.

Wij stellen alles in het werk om uw uitwisselingen met de handelaars zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen tussenkomen indien u niet tevreden bent.

België - Klik hier voor meer informatie over de klachtenprocedure.
Nederland - Klik hier voor meer informatie over de klachtenprocedure.