Betalen via bankkaart

Laatst bijgewerkt: Jan 24, 2018 10:17AM CET
U kunt via bankkaart betalen: Kredietkaart, VISA, MasterCard.

Eens u de betaalmethode heeft gekozen geeft u in het betaalvenster het kaartnummer, de vervaldatum en het cryptogram in (de 3 laatste cijfers op de achterkant). Geef ook de naam van de kaarthouder in.

Vermits de betaling volledig beveiligd wordt, kan het zijn dat u ook een geheime code moet ingeven. Het gaat vaak om een code die slechts eenmalig gebruikt kan worden en die u via sms ontvangt. Deze stap, ook wel 3-D Secure genaamd, is een bijkomende garantie om fraude via het internet te beperken.