Waarom werd mijn betaling geweigerd?

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 01:58PM CET
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw betaling geweigerd werd. Bekijk onderstaande lijst:
  • U heeft niet voldoende krediet op uw rekening.
  • U heeft een bestelling geplaatst vanuit het buitenland (indien u een bestelling wenst te plaatsen voor een ander land dient u dit te doen via de website van het land in kwestie).
  • Uw IP-adres kan verdacht zijn (indien u bestelt vanaf het werk kan het zijn dat uw IP-adres buitenlands is).
  • Uw kredietkaart laat geen online aankopen in het buitenland toe. Contacteer uw bank voor meer informatie.