Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 01:57PM CET
U kunt uw bestelling annuleren zolang uw bestelling zich nog niet in het verzendproces bevindt.
  1. Klik op 'Mijn account' rechts bovenaan de pagina en log in.
  2. Klik links op 'Mijn bestellingen'.
  3. Klik op 'Detail bekijken' rechts van de bestelling die u wenst te annuleren.
  4. Klik op 'Mijn bestelling annuleren' in het blokje 'Opvolging bestelling'.

U ontvangt een bevestigingse-mail wanneer uw bestelling geannuleerd is.

Indien u hulp nodig heeft om uw bestelling te annuleren: ga naar de rubriek 'Mijn bestelling annuleren' om de handelaar te contacteren via het contactformulier.