Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 01:55PM CET
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klikt u rechts bovenaan de pagina op het icoontje 'Mijn account'. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' en geef uw e-mailadres in.

U krijgt binnen de 30 minuten een e-mail van Pixmania met daarin een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Uw wachtwoord dient minstens een kleine letter, een hoofdletter en een cijfer te bevatten en moet bestaan uit minstens 6 verschillende karakters.