Welke verbintenissen heeft Pixmania?

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 01:54PM CET
De grootste merken aan de beste prijzen
De voorgestelde producten werden geselecteerd om u de beste kwaliteit te bieden aan onklopbare prijzen. Een steeds groter wordend aanbod, dankzij de professionele handelaars op Pixmania.com. Onze producten, nieuw of tweedehands, worden steeds aangeboden aan onklopbare prijzen.

Tevreden of terugbetaald
Bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? Stuur het product gerust terug: u beschikt over een herroepingstermijn.

Beveiligde betaling
Uw betaling via bankkaart wordt uitgevoerd in een beveiligde omgeving, op de server van onze bank. De encryptie van de informatie, aan de hand van de SSL-technologie (Secure Sockets Layer) verzekert de beveiliging van de gegevens en transacties. Betalen via bankkaart is de meest eenvoudige en snelle betaalmethode, maar om uw aankopen te vereenvoudigen stellen we ook andere betaalmethodes voor.

In real-time de bestelling opvolgen
Volg uw bestelling in real-time op. Log in op uw PIX&Ik-account om uw bestellingen op te volgen. U ontvangt eveneens een nieuwe e-mail bij elke nieuwe stap, van de voorbereiding tot de verzending van uw aankopen.

Wij staan altijd voor u klaar
Onze Klantenservice staat altijd ter beschikking om meer informatie te bieden over uw bestelling.
Onze Klantenservice geeft u snelle, duidelijke en relevante antwoorden. Omdat uw tevredenheid voor ons een topprioriteit is vragen we regelmatig uw mening over de kwaliteit van onze diensten. We gebruiken hiervoor verschillende meet- en evaluatiemethodes, zodat we onze diensten steeds kunnen verbeteren.