Ondersteuningscentrum

Hoe werkt Pixmania?

Laatst bijgewerkt: Jan 31, 2017 02:39PM CET
Pixmania.com is een marktplaats die verkopers die duizenden producten aan voordelige prijzen aanbieden verenigt.
De marktplaats geeft u toegang tot een breed aanbod producten die door onze partnerhandelaars voorgesteld worden. Deze partnerhandelaars worden door ons uitgekozen en door onze klanten geëvalueerd.
De bestellingen worden rechtstreeks geplaatst bij de partnerhandelaars, die handelen in de hoedanigheid van verkopers. De bestellingen worden vastgelegd door de verkoopsvoorwaarden van de handelaars enerzijds en de gebruiksvoorwaarden van het platform anderzijds.
België : platform anderzijds
Nederland :  platform anderzijds
 
  1. Deze handelaars zijn experts in hun domeinen en stellen talrijke diensten voor, zoals onder andere garantie-uitbreiding en de terugname van uw vorige toestel.
  2. De handelaars geven toestemming aan Pixmania om de prijs van de producten die u aankoopt op de marktplaats te innen, in hun naam en voor hun rekening, via een inningsmandaat. U geniet dus van een grote keuze aan betaalmethodes voorgesteld door Pixmania, van het hoogste beveiligingsniveau voor uw transacties en van de volledige vertrouwelijkheid van uw gegevens.
  3. U kunt op elk gewenst moment de voortgang van uw bestellingen bekijken via 'Mijn account'.
  4. De partnerhandelaar is verantwoordelijk voor de levering en de Dienst Na Verkoop.
  5. Na een transactie kunnen onze klanten de prestatie van de handelaars evalueren. Elke evaluatie wordt weergegeven op de website en biedt u informatie over de tevredenheid van klanten over de handelaars. Hiermee kunt u bij uw volgende beslissingen meer gerichte keuzes maken.
529f1d63389306362422505910945d12@pixmania.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete